A.M.P.healing


Go to content

Om healing

Healing er et Engelsk ord for at helbrede ved hjælp af energi og bevidsthed - at bringe et andet menneske i kontakt med dets egen helhed, både fysisk, følelsesmæssigt, mental og åndeligt.

Healing er energi, der representere kærlighed, omsorgsfuldhed og medfølelse.

Healing forløser blokkeret energi, fremmer afslapning og forløser følelser og tanker.

Healingen forøger kroppens naturlige evne til, at helbrede sig selv.

Healingen beroligere centralnervesytemet, styrker immunforsvaret og afbalancere kroppens forskellige chakra systemer.
Om Healing


Dybt i et hvert menneske findes en kærne af fuldkommenhed , sundhed, og balance. Det gælder om, at styrke kontakten til denne kærne.

Et hvert menneske er unikt - enestående. Det er denne personlige udvikling til bevidsthed, som gør vi holder fast i os selv, ved at se sig selv, som det vi er - nemlig " enestånde."

Mange familier idag, har et dagligt stresset progam. Det påvirker hele familien, også hvis der er dyr i familien, som hunde, katte, heste osv.
Vi menesker overfører vores negative energier (stress), videre (ubevidst), til vores omgivelser. Er det på vores børn eller dyr bliver de stresset og utrygge.

Den stress mange af os mennesker er i besiddelse af kan healingen være med til at afvikle. Der skal meget energi til kroppen til, at bære denne stress og den energi findes og kan fås fra healingen. Det er ok , at have travlt, hvis bare man husker, at vedlige holde kernen i dig selv, så også "du" menesket kan blive på bølgen.

Behandling :
En behandling vil altid starte med en samtale, for at afdække klientens behov.

Under healingen ligger klienten på en behandlerbriks. klienten får et tæppe over sig og en pude underknæene til at støtte. ( klienten er fuld påklædt under behandlingen).

Der berøres ikke intime steder og klientens grænser, vil til enhver tid respekteret.

En behandling starter med forskellige håndstillinger omkring ansigtet. Derefter arbejdes der,ned over forsiden / bagsiden af klientens krop (kroppen har 7 chakra områder som behandleren arbejder med, for at afbalancere chakra systemet). Hver håndstilling holdes i ca. 3 - 5 min. Behandlingen vare ca 1 ½ time.

Når healingen er færdig, får klienten ro til at " vende tilbage" til sin aktive vågen tilstand, og der vil blive spurgt ind til eventuelle oplevelser undervejs.

Det er meget vigtig ,at drikke rigeligt med vand, da healingen starter en udrensning af affaldsstoffer


Back to content | Back to main menu